Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
A vízkőről képes leírás - Mosógép.tlap.hu
részletek »

A vízkőről - Mosógép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mosogep.tlap.hu » A vízkőről
Keresés
Találatok száma - 13 db
Brita Hungary

Brita Hungary

Már több mint 40 éve a Brita egyike a víz optimalizálással foglalkozó vezető szakértőinek. A családi vállalatot Heinz Hankammer alapította 1966-ban, és azóta egy a világ sok országában jelen lévő cég lett kb. 650 alkalmazottal világszerte. A termékeket már nemcsak a vállalat Taunusstein-i központjában, de Nagy Britanniában, Svájcban és Indiában is gyártják.

Csak tiszta forrásból

Csak tiszta forrásból

Gratulálok, hisz Ön az az ember, aki szeretne egészségesebben élni és keresi a legjobb megoldásokat arra, hogy ne kelljen úton-útfélen mérgeznie magát; és mivel az egyik legfontosabb hordozója a veszélyes anyagoknak pont az ivóvíz lehet, amivel nem tudunk mit kezdeni, hisz folyik a csapból, ezt fogyasztjuk, ebből főzünk, ebben fürdünk, mosogatunk. Viszont van megoldás, hogy tökéletes biztonságban tudjuk magunkat és családunkat. Elgondolkodott már azon, hogy a gyerekorvosok annak idején miért javasolták a kismamáknak a csapvíz felforralását a csecsemők számára, ma pedig miért a bébivizek fogyasztását ajánlják?

Egészséges ivóvíz

Egészséges ivóvíz

Nagy megtiszteltetésnek veszem, hogy figyelmet és időt szentel rám! Elkötelezett híve vagyok az egészséges életmódnak, és létfontossága miatt, a megfelelő mennyiségű és tisztaságú ivóvíz fogyasztásának. Az alábbiakban bemutatom azt, hogy miért olyan fontos az egészsége érdekében Önnek és a családjának kristálytiszta ivóvizet fogyasztania, és ezt hogyan tudja a lehető leggazdaságosabban, a legkényelmesebben, a legjobb minőségben megoldani!

Egészséggel kapcsolatos termékek

Egészséggel kapcsolatos termékek

Cégünk 2006. óta foglalkozik egészséggel kapcsolatos termékek importálásával és kereskedelmével. Célunk, hogy minden vásárlónk számára megtaláljuk azt a megoldást, ami a problémáinak, elképzeléseinek illetve igényeinek legjobban megfelel - mindezt elérhető áron. Termékeink között megtalálja a kiváló minőségű Clean Life márkanevű háztartási víztisztító rendszereket (melyek 5-lépcsős szűrőrendszerükkel a csapvízben található anyagok 99 százalékát kiszűrik), zuhanyszűrőket (melyek nem engedik át a klórt és nehézfémeket), illetve ezeknek a berendezéseknek és eszközöknek az alkatrészeit és tartozékait.

Exo Therm

Exo Therm

Az Exotherm Víztechnika céljául tűzte ki, hogy megrendelői számára olyan víz előkészítési technológiákat, és hozzátartozó vízkezelő berendezéseket építsen be, melyekkel az adott területen a legoptimálisabb vízfelhasználást éri el, valamint a helyi víziminőségi igények követelményeit maximálisan kielégítő, környezetbarát vízkezelést valósít meg.

Inaqua

Inaqua

Az Inaqua Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 2001-ben alakult, német-magyar tulajdonú vállalkozás. Szakembereink évtizedek óta ismertek a vízkezelés területén, mint számtalan ipari és erőművi berendezés megvalósítói. Fő tevékenységünk a lakossági és ipari célú vízkezelés területén, kiemelten a készülékgyártók és viszonteladók részére.

Mindent a vízről

Mindent a vízről

Ezen az oldalon megismerkedhet minden olyan kifejezéssel és szakmai fogalommal, mely a vízzel kapcsolatban felmerülhet, és melyeknek ismeretében könnyebben tudja olvasni oldalainkat. Ha további kérdései vannak, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk.

Mosógép tisztítószerek

Mosógép tisztítószerek

A mosógép napjaink elengedhetetlen készüléke, így a tisztítása is nagyon fontos, hogy megfelelően működjön amikor használjuk. A vízkő és a zsiradékok eltávolítása nem elhanyagolandó, hisz a fűtőszál, vagy egyéb alkatrészek könnyed elromolhatnak a mosógépben. Webáruházunkban különböző tisztítószerek találhatóak meg, amik neves gyártóktól származnak, mint pl. Electrolux, Indesit, Bosch, Whirpool. Ezek minőségi vízköztelenítők, zsírtalanítók és fertőtlenítők is, ami nagyon fontos a mosógép hosszú éltartama miatt.

Panelectron

Panelectron

Üdvözöljük a Panelectron Bt. honlapján! Cégünk bevételének legnagyobb részét termékei külföldi exportjából nyeri. Mindezek mellett folyamatosan keressük a lehetőséget arra is, hogy belföldi cégek is megismerjék ezeknek az elektronikai termékeknek a magas minőségét és megbízhatóságát.

Hirdetés
Szódabikarbóna a környezetbarát tisztítószer!

Szódabikarbóna a környezetbarát tisztítószer!

Egészséges és környezetbarát megoldások vegyszerek nélkül. Elfelejtheted a fölösleges adalékokat, tartósítószereket, színezékeket, a nálunk kapható termékek természetes anyagokból készülnek. A háztartásban használt mosó- és tisztítószerek is kiválthatók mosódió, szódabikarbóna vagy mosószóda segítségével. Használatukkal elkerülhetőek az allergiás reakciók. A natúr kozmetikumok sokkal gyengédebbek a bőrhöz, és a bolygót sem terhelik. Egyetlen kattintásra vagy egy egészségesebb élettől, ne habozz! Már otthon is sokat tehetsz a bolygó megóvásáért, és te is jól jársz. Mosószóda, mosódió, shea vaj, szódabikarbóna és még sorolhatnánk a számtalan természetes anyagot, amelyekkel száműzheted a vegyszereket a háztartásodból. A natúr kozmetikumok egészséges lehetőségeket kínálnak a szépítkezésre is.

Tgi - osmosis

Tgi - osmosis

A Tgi - osmosis Kft. főként az Amerikai gyártó Topway Global Inc (jelentése:'mindig a helyes irány') termékeit forgalmazza Magyarországon. A cég székhelye Californiában található. Háztartási és ipari osmosis-ozmozis víztisztító berendezéseket gyárt és forgalmaz szerte a világon. Tagja a vízminőségügyi szervezetnek Water Quality Association. A Tgi - osmosis szakembergárdája kiterjed az egész ország területére, és díjmentes helyszíni vízvizsgálatot,szaktanácsot és műszaki felmérést végez a kívánt helyszínen.

vízkő lerakódás megelőzése

vízkő lerakódás megelőzése

Mikor fenyegeti vízkő a mosógépünket? Pl. ha kemény a víz. Ez tulajdonképpen azt jelenti, hogy a víz ásványi anyag tartalma magas, tehát sok benne a kalcium, magnézium és más hasonló ásványi anyagok. A kemény víz hatására a mosógép fűtőszála és más alkatrészei vízkövesek lehetnek, ez tulajdonképpen ásványi anyag lerakódás. A mosas.hu oldalunkon sok hasznos információt kaphat a mosógépekről és mosási praktikákról.

Vízkő nélkül

Vízkő nélkül

Még mindig nem tudja, hogyan tud a legegyszerűbben megszabadulni a vízkőtől? Úgy, hogy nem engedi be házába, lakásába. Még mindig zavarban van a felől, hogy ezt hogyan tudja megtenni? Had segítsek egy kicsit: amennyiben a leghatékonyabb megoldást keresi, most megtalálta. A legmodernebb technológiát képviselő ioncserélős vízlágyító berendezések már a ház előtt megfogják a vízkövet, így az nem kerülhet a csöveibe és a vízzel működő berendezéseibe.

Tuti menü