Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alkatrészek képes leírás - Mosógép.tlap.hu
részletek »

Alkatrészek - Mosógép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mosogep.tlap.hu » Alkatrészek
Keresés
Találatok száma - 6 db
Decomix BT (Debrecen)

Decomix BT (Debrecen)

Cégünk több mint 15 éve foglalkozik háztartási gépek és alkatrészek forgalmazásával. Tevékenységünk a kezdetben a Hajdúsági Iparművek által gyártott és a piacot nagymértékben meghatározó Hajdu háztartási gépek és hőtechnikai készülékek és alkatrészek forgalmazására koncentrálódott. A hazai piac liberalizációját követően cégünk tevékenysége kibővült az országban forgalmazott (Whirlpool, Fagor, Indesit, Zanussi, Electrolux stb.) gépek és alkatrészek forgalmazásával és szervizelésével, valamint épületgépészeti termékek értékesítésével.

HQ Elektronik Kft (webshop)

HQ Elektronik Kft (webshop)

A Ho Video Elektronik Kft-t két magánszemély alapította. A vállalkozás alaptőkéje 1 millió Ft volt. A társaság tevékenységi köre híradástechnikai alkatrészek és berendezések kis és nagykereskedelme. Jelenlegi telephelyére 1994 nyarán költözött ahol előbb szerviz, majd 1996-tól szerviz és alkatrész kereskedelemmel foglalkozik mind a mai napig. A tulajdonosok 2000-ben 5 millió Ft-ra emelték a vállalkozás törzstőkéjét. A szerviztevékenység nem jelentős, a forgalom 1-2 százalékát teszi ki, referenciának tartjuk fent az alkatrész kereskedelem műszaki hátterének támogatására. A kereskedelem területén magánszemélyeket, szervizeket, viszonteladókat és gyártókat szolgálunk ki Budapesten, vidékre utánvéttel szállítunk. Célunk a gyors és hatékony kiszolgálás, melyet számítógépes hálózatunk és saját fejlesztésű szoftverünk támogat, továbbá jól képzett szakembereink biztosítanak.

Indesit (webshop)

Indesit (webshop)

Az oldal háztartásigép alkatrészeket mutat be, az Európában leggyakrabban vásárolt, Indesit, Ariston, Scholtes, Hotpoint, Merloni háztartási gépekhez. Az alkatrészek mind eredeti gyári, nem utángyártott termékek! Az oldal csak bemutató célzattal készült, a teljes választék a központi webáruházban, található meg, ahol kapcsolási rajz részletek, 9-18h-ig telefonos ügyfélszolgálat áll az érdeklődők segítségére. Több, mint 3000 originál Ariston és Indesit alkatrész!

Orczy (Bp, webshop)

Orczy (Bp, webshop)

Az áruházat olyan szolgáltatásokkal és lehetőségekkel igyekszünk felépíteni, hogy Ön minél egyszerűbben megtalálhassa, kiválaszthassa és megvásárolhassa a keresett terméket. Az áruház funkciót elsősorban a személyes vásárlás során is felmerülő igényekhez igazítottuk, és azon túlmenően próbáltuk további ötletekkel segíteni a vásárlást. A legmegfelelőbb termék kiválasztásának elősegítésére, igyekszünk Önnek a lehető legtöbb információt nyújtani a kiválasztott termékekre vonatkozóan. A termékleírások a gyártók hivatalos oldalairól, illetve egyéb prospektusokból kerülnek felhasználásra, ezért cégünk a lapon található leírások tartalmáért és az esetleges ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállal.

Rotovill (webshop)

Rotovill (webshop)

Társaságunk 1993 januárjában alakult, az akkor hiánypiacként definiált Háztartásigép-alkatrész kereskedelmi szektorban. A céget, műszaki és kereskedelmi gyakorlattal rendelkező tulajdonosok alapították, Pécsett. Néhány évvel később, a folyamatosan növekvő piaci igényekhez igazodva vállalkozásunk Pécs egyik legforgalmasabb és legjobban megközelíthető részén nyitott üzletet, ahonnan mind a város, mind a környék fogyasztói igényeit ki tudtuk elégíteni, valamint remek bázisnak bizonyult nagykereskedelmi tevékenységünk kiépítésére, mely alapvető feladatunkká vált.

shopX mosógép alkatrészek

shopX mosógép alkatrészek

Cégünk gyors szállítással és kedvező árakkal forgalmaz mosógépekhez alkatrészeket illetve tartozékokat. Megrendelést követően már a második munkanapon Önnél a szükséges mosógép alkatrész. Óriási keresztreferenciánkban megtalálja az ismertebb márkákhoz az alkatrészeket. Például AEG, Electrolux, Zanussi, Samsung, Siemens, Bosch, LG, Fagor, Candy stb. Folyamatosan frissülő rendszerünkben akár a legújabb modellekhez is talál pótalkatrészeket, így a mosás nem állhat le az otthonában. A shopX Webáruház-lánc az Ön alkatrész logisztikusa.

Tuti menü