Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gyártók képes leírás - Mosógép.tlap.hu
részletek »

Gyártók - Mosógép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mosogep.tlap.hu » Gyártók
Keresés
Találatok száma - 14 db
AEG

AEG

Ma már hihetetlennek tűnik, de volt idő, amikor a művészi érték és az esztétikai érzék nagyrészt lényegtelennek számított az ipari termelésben. A tömegtermelés kezdetén alig volt összhang a forma és a funkció között. Így volt ez egészen 1907-ig, amikor az AEG felkért egy elismert német dizájnert művészeti szaktanácsadónak. Peter Behrens professzor egy igazi reneszánsz ember volt. Könnyedén mozgott a különböző területek - a festészet, a grafikai tervezés, az építészet és a bútor tervezés - között. Amikor az AEG-hez érkezett, egy egyszerű, de meghatározó formatervezési filozófiát hozott magával, amely vállalatunk és termékeink tartós ismertetőjegyévé vált.

Beko

Beko

A Beko az egyik vezető európai háztartási készülék márka, amit 101 országban forgalmaznak. A Beko márkájú termékek minden európai piacon megtalálhatók. Termékkínálata a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelő szabadon álló és beépíthető háztartási készülékek és fogyasztói elektronikai készülékek széles választékát foglalja magában. Világszerte minden második másodpercben eladnak egy Beko márkájú terméket. A fogyasztók évről évre növekvő száma jelzi az elégedett felhasználókat, akik a Beko márkájú termékek megvásárlásával olyan könnyen használható, praktikus és hosszú élettartamú készülékekhez jutnak, amelyek mindennapi életük szerves részévé válnak.

Bosch

Bosch

Robert Bosch feltalálóként és cégalapítóként az ipari fejlődés egyik úttörője volt. A termékekkel és találmányokkal szembeni igényessége a technikát az emberek napi szükségletei és kívánságai kielégítésének szolgálatába állította. Jelmondatként megfogalmazta: 'Inkább pénzt veszítsünk, mint bizalmat.'Akkoriban, akárcsak manapság a 'megújuló márka' néven ismert Bosch az egyszerűségre, könnyű kezelhetőségre helyezte a hangsúlyt, hosszú élettartamú, megbízható készülékekkel igyekezett kényelmesebbé tenni a felhasználók életét.

Candy

Candy

A CANDY csoport egy 100%-osan magántulajdonú európai vállalat, amelyet 1944-ben alapított egy olasz úriember. A CANDY mára Európa ötödik legnagyobb háztartási gép gyártó vállalat csoportjává fejlődött és számos márkát (CANDY, HOOVER, IBERNA, OTSEIN, ROSIERES, GASFIRE ÉS ZEROWATT) és gyakorlatilag teljes termékkört forgalmaz a szabadon álló mini mosógéptől a luxus kategóriájú beépíthető konyhai készülékekig. A gyártás eléri az éves 6 millió db-ot, melyet 6 országban lévő számos gyár állít elő.

Fagor

Fagor

A spanyolországi Mondragón városának egy kis műhelyében született meg az a cég, amely ma a világ legnagyobb szövetkezeti társulása. Ma, közel 50 évvel később a Mondragóni Szövetkezeti Csoport Baszkföld legnagyobb vállalatává nőtte ki magát, és a spanyol vállalatok ranglistáján az elsők között helyezkedik el.

Gorenje

Gorenje

A Gorenje egyike a vezető európai háztartási készülék gyártóknak. Technológiailag tökéletesített, kiváló dizájnnal rendelkező, energia-hatékony háztartási készülékeket kínál a felhasználóknak 70 országban világszerte, így javítva az életminőségüket már több mint 60 éve. Az Európa szívében (Velenje, Szlovénia) található központjával és korszerű, a világon a legnagyobbak közé tartozó üzemeivel, a Gorenje Csoport több mint 10.000 embert foglalkoztat világszerte. A Gorenje fejlődésének alapja a több mint 60 éves hagyománya és az a nemzetköziség, ami a német minőséget és funkcionalitást ötvözi az olasz szépérzékkel. A Csoport háztartási készülékeinek portfóliója az idők folyamán konyhabútorok és más lakberendezési termékek kínálatával egészült ki. Nemrégiben környezetvédelmi és energiagazdálkodási tevékenységeket is kifejlesztettünk

Gun mosógép

Gun mosógép

Gun mosógép Szállítók, pótalkatrészek és tartozékok Több információra van szüksége a Gun mosógép szállítóiról, pótalkatrészeiről és tartozékairól? Használja a következő link-et a kereséshez, találjon további releváns vállalatokat a Gun mosógép témához, amelyeket az IndustryStock az adatbankjában tárol.

Indesit

Indesit

Az új Eco Time mosógép a legjobb szövetséges a víz-, idő- és energiatakarékosság tekintetében: az Energy Saver opció, a 20°C zóna program és a Water Balance szenzor használata biztosítja az optimális mosási eredményt maximális energiatakarékosság mellett.

LG

LG

Az LG mosógépek a kategória legjobbjai közé tartoznak: egyedülállóan energiatakarékosak és hosszú élettartamúak. Széles választékunkban bizonyosan akad egy olyan típus is, amelyet pontosan az Ön igényeire szabtak.

Hirdetés
Miele

Miele

A német fogyasztók a háztartásigép gyártás területén úttörőnek számító Mielét a valaha volt legjobb márka díjjal jutalmazták a legjobb termékmárka kategóriában. Nem akadt még olyan márka, melyet az elmúlt évtizedben olyan nagy becsben tartottak volna, mint a Gütersloh-központú, családi vállalkozásként alapított brandet.

Samsung

Samsung

Minden ruhának megvan a saját története: élmények amiket átáltünk bennük, emlékek, amelyek elválaszthatatlanná válnak tőlük. A Samsung Eco Bubble mosógépek a hideg vizes mosással és az aktiv habbal még a legkényesebb ruhát is tisztára varázsolják, mikozben megvédik őket a kifakulástól, bolyhosodástól és kinyúlástól. Óvja ruháit a Samsung Eco Bubble-lel, hogy még több emlék fűződhessen hozzájuk!

Siemens

Siemens

Az energiatudatosság a négy fal között kezdődik, jobban mondva azzal, hogy vásárláskor energiahatékony készüléket választ. A nagyháztartási készülékek, a hűtő, fagyasztó, mosógép, mosogatógép, a háztartási áramfogyasztás 43%-át teszik ki.* Ez az energiafelhasználás nem csak a környezet, de a növekvő energiaárak miatt az Ön rezsi költségét is egyre jobban megterheli. Éppen ezért a jól megválasztott háztartási készülékekkel hosszú távon energiát és pénzt tud megtakarítani. Fedezze fel most a Siemens világát, ahol rengeteg intelligens lehetőséget talál arra, hogy már ma el tudja kezdeni környezete védelmét anélkül, hogy a megfelelő teljesítményről vagy a megszokott kényelemről le kellene mondania. A következő oldalakon bemutatjuk Önnek azokat a készülékeket, amelyek megvásárlásával Ön nem csak a környezetét kíméli, de hosszú távon pénzt takaríthat meg. A különösen energiatakarékos készülékeinket ecoPlus jellel láttuk el, hogy Ön könnyebben felismerje azokat.

Whirlpool

Whirlpool

A Whirlpool olyan innovatív háztartási készülékeket kínál vásárlóinak, melyek eleganciát és a legmodernebb formatervezési trendeket tükrözik, a kényelmüket szolgálják, miközben a fenntartható világért is sokat tesznek. Kiváló teljesítmény energiatakarékosan. A Whirlpoolnál folyamatosan keressük a technológia határait, melyekkel a lehető legintelligensebb készüléket alkothatjuk meg. Ez a megközelítés hívta életre a Whirlpool 6.Érzék technológiát, melyet arra terveztünk, hogy érzékelje és alkalmazkodjon a különböző körülményekhez. Így Ön a lehető legintelligensebb készülékekkel végezheti a mindennapi teendőket.

Zanussi

Zanussi

1916-ban a fiatal, vállalkozó szellemű Antonio Zanussi kályhákat kezdett készíteni Olaszország északkeleti részén, és hamarosan számos ötletes terméket fejlesztett ki. Az 1950-es évekre az Antonio fia, Lino irányításával működő 300 fős vállalat már Európa-szerte híres volt gázsütőiről, amelyek a kompakt kialakítás, a teljesítmény és az egyszerű használat tekintetében messze felülmúlták a kor színvonalát. Az 1980-as évek során a Zanussi az Electrolux AB vállalat (Stockholm) részévé vált, amelynek befektetései hozzásegítették a Zanussit ahhoz, hogy folytathassa az olasz formatervezést és minőséget megtestesítő készülékek tervezését. Bízzon tehát e készülékekben, azok pedig a lehető legegyszerűbb módon elvégzik a feladatokat...és már élvezheti is az életet.

Tuti menü