Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Mosógép linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Mosógép képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: mosogep.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 84 db
 Debreceni Klímatechnika Kft. - Mosógép

Debreceni Klímatechnika Kft. - Mosógép

Klímaberendezést szeretne otthonába, cégének, vagy csak átnézetni, javítani szeretné azt? Hívja a Debreceni Klímtechnika Kft.-t! Cégünk vállalja Debrecen és környékén teljes hűtés és klímatechnikai rendszerek kiépítését, javítását, szervizelését. Ügyfeleink számára a igyekszünk megtalálni a legkedvezőbb megoldásokat. Midea termékeket forgalmazunk széles választékban, így elérhetőek páramentesítő, ablak és mobil klíma berendezések, mennyezeti split és kazettás split klímák, mosógépek, sütőlapok is. Termékeinkre garanciát vállalunk, ez a termékhez adott jótállási jeggyel érvényesíthető, mely berendezésenként eltérő lehet. Bármilyen kérdésével forduljon hozzánk bizalommal!

A mosógép leggyakoribb hibái

A mosógép leggyakoribb hibái

Az intő jeleket, például a ruhák furcsa szagát, az öblítő rejtélyes eltűnését és a gép alkalmankénti, váratlan leállását fontos komolyan venni, hiszen akár nagyobb baj is lehet belőle. A tüneti kezelés helyett keresd meg a probléma gyökerét, és számolj le vele, amíg nem késő! Segítünk!

A mosógépek szerkezeti felépítése

A mosógépek szerkezeti felépítése

A hazai háztartások több mint 90 százalékában van valamilyen mosógép. 25-30 százalékában még ma is a hagyományos forgótárcsás mosógépet használják, ezekhez többnyire tartozik egy centrifuga is. A háztartások 60-65 százalékában forgódobos mosógép van. Ezeknek több mint kétharmada felülről tölthető, többnyire 1990 előtt vásárolt hazai gyártmány, egyharmada 1990 után vásárolt elölről tölthető hazai gyártmányú és importált forgódobos mosógép.

A/C szervíz Pest megye

A/C szervíz Pest megye

A szerviz 1994 óta áll a lakosság szolgálatában. Eleinte Budapest területén javítottunk gépeket, 2005 januárjában kiterjesztettük szolgáltatásainkat Pest megye területére! Több, mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk. Kiszállásos, helyszíni javítással, gépek beüzemelésével, tanácsadással várjuk jelenlegi, s jövőbeli ügyfeleinket!

AAB szervíz mosógép szerelés

AAB szervíz mosógép szerelés

A Budapesten és vonzáskörzetében működő Aab Szerviz 1998-ban alakult meg és indította el mosógép, mosogatógép, hűtőgép, szárítógép, klíma és ipari gépek javításának, szervizelésének szolgáltatását. Cégünk tehát több mint 10 éve van jelen Magyarországon a háztartási és ipari gépek szervizelésének piacán. Ezen idő alatt megtanultuk, hogy hosszútávon kizárólag megbízható, magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szerelőkkel lehet a javításokat elvégezni, ezért cégünk különleges hangsúlyt fektet a szelelői csapat szakembereinek megválogatására, a szakemberek továbbképzésére. Működésünk során a háztartási cikkek összes gyártójának, összes terméktípusát megismertük és javítottuk már.

AEG

AEG

Ma már hihetetlennek tűnik, de volt idő, amikor a művészi érték és az esztétikai érzék nagyrészt lényegtelennek számított az ipari termelésben. A tömegtermelés kezdetén alig volt összhang a forma és a funkció között. Így volt ez egészen 1907-ig, amikor az AEG felkért egy elismert német dizájnert művészeti szaktanácsadónak. Peter Behrens professzor egy igazi reneszánsz ember volt. Könnyedén mozgott a különböző területek - a festészet, a grafikai tervezés, az építészet és a bútor tervezés - között. Amikor az AEG-hez érkezett, egy egyszerű, de meghatározó formatervezési filozófiát hozott magával, amely vállalatunk és termékeink tartós ismertetőjegyévé vált.

Alaszka - mosógép

Alaszka - mosógép

Az Alaszka Bt. 1991. december 19-én alakult, háztartásigépek, kereskedelmi és ipari hűtőgépek, és alkatrészeinek értékesítésére, és szervizelésére. Magyar tulajdonban lévő Cég. 1992-ben kötöttünk szerződést az akkori Lehel Hűtőgépgyárral, és ezek után mint Zanussi Lehel, Electrolux Márkaboltként üzemeltünk. 1996-ban egy 160m2-es üzletet és egy 250m2 -es szerviz-raktárat építettünk, melyben a mai napig is tevékenykedünk.

Alimán Gyula mosógép javítás

Alimán Gyula mosógép javítás

Alimán Gyula vagyok, 15 éves szakmai gyakorlattal és 10 éves szervízmúlttal. Vállalom mosógépek összes típusának javítását kedvező áron, 1 év garanciával. Mosógépét nagyjavítás esetén szükség szerint elszállítom. Budapesten és vonzáskörzetében Nonstop kiszállás!!

Apja Fia Mosógépszervíz javítás

Apja Fia Mosógépszervíz javítás

Bárminemű mosógép meghibásodásával bátran fordulhat hozzánk. Minden típusú mosógép javítása esetén rendelkezésére állunk, legyen szó általános állapotfelmérésről, szakszerű javításról vagy szerelésről. A legtöbb javítást általában aznap el tudjuk végezni, azonban előfordulhat, hogy némelyik szükséges alkatrészt csak másnap, vagy a következő munkanapon tudjuk beszerezni, emiatt előfordulhat, hogy egy-egy mosógépszerelés a következő hét első napjára csúszik. Ám nagyrészt elmondható, hogy a mosógépszerelések nagy része egy nap alatt elkészül, s rögtön a helyszínen - nem igényel többszöri kiszállást. Igény szerint a mosógépszerelést előre egyeztetett fix időpontban is elvégezzük.

Hirdetés
Árvai szervíz javítás értékesítés

Árvai szervíz javítás értékesítés

Cégünk fő tevékenységi körei közé tartozik a háztartási készülékek javítása és értékesítése rövid határidővel az Ön otthonában. Hűtőszekrények, fagyasztók, hagyományos keverőtárcsás mosógépek, centrifugák, automata mosógépek, mosó- szárítógépek, szárítógépek, mosogatógépek, bojlerek, sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, gáz, villany és kombinált tűzhelyek javítása.

Az automata mosógép működése röviden

Az automata mosógép működése röviden

Az automata mosógép a betöltött ruhát ide-oda dobálja a mosási ciklus alatt melegített mosószeres vízben, jobbra - balra forgatva a forgódobban kialakított bordákkal. Ennek hatására a ruhán átpréseli a vizet (sulykolja), és így tisztítja. A mosóhatás fokozására és a vízfelhasználás csökkentésére a korszerű készülékekben az esőztető vagy a Jet systemes megoldást alkalmazzák. Az esőztető mosás lényege, hogy a forgódobban kialakított borda - mely a ruhát emeli - keskeny részén kis átmérőjű lyukak vannak, hátul viszont üreges, forgáskor belemerül a vízbe. Így megtelik a borda vízzel, majd ahogy felfelé továbbhalad, a kis lyukakon kicsorog a víz, mely így esőztetve szivárog át a ruhán, és azt tisztítja. Ezzel szemben a Jet systemes megoldásnál egy keringető szivattyút építenek a mosóüst aljába.

Azea

Azea

Ha kedvező áron szeretne vásárolni, ne böngésszen tovább, hívjon és mi az általunk ismert legalacsonyabb internetes áron igyekszünk beszerezni Önnek az általunk forgalmazott terméket. Az árjegyzék menüben található árakat csak irányadónak tekintse. Ha ennél is kedvezőbbet szeretne, kérem, tekintse meg akciós ajánlatunkat, mert előfordulhat, hogy raktáron lévő készülékeinket kedvezőbb áron tudjuk szállítani (központi akciózott termék, elfekvő készlet, bemutató készülék, szépséghibás vagy csomagolás sérült, teljes garanciával).

Bármely típusú mosógép javítása, karbantartása

Bármely típusú mosógép javítása, karbantartása

Cégünk vállalja rövid határidővel bármely típusú mosógép, mosogatógép, szárítógép, villanytűzhely, hűtőgép valamint villanybojlerek javítását, karbantartását! A kiszállást lehetőség szerint az Önnek legkedvezőbb időpontra alakítjuk! Mosógépe, mosogatógépe, villanytűzhelye, szárítógépe, bojlere, hűtőgépe javítása, szervizelése esetén bármely alkatrész cseréjére egy év garanciát biztosítunk.

Beko

Beko

A Beko az egyik vezető európai háztartási készülék márka, amit 101 országban forgalmaznak. A Beko márkájú termékek minden európai piacon megtalálhatók. Termékkínálata a nemzetközi minőségi szabványoknak megfelelő szabadon álló és beépíthető háztartási készülékek és fogyasztói elektronikai készülékek széles választékát foglalja magában. Világszerte minden második másodpercben eladnak egy Beko márkájú terméket. A fogyasztók évről évre növekvő száma jelzi az elégedett felhasználókat, akik a Beko márkájú termékek megvásárlásával olyan könnyen használható, praktikus és hosszú élettartamú készülékekhez jutnak, amelyek mindennapi életük szerves részévé válnak.

Biri Elektro

Biri Elektro

A Biri Elektro Diszkont közvetlen importból származó kifutó, bemutató és gyári csomagolássérült háztartási és szórakoztató elektronikai termékeket forgalmaz. Termékeink között a legnagyobb világmárkák 20-30 százalék kedvezménnyel kaphatók. Termékeinkre teljeskörű garanciát vállalunk, és a garanciaidőn túl saját szakembereink és műszerészeink biztosítják a leggyorsabb és leghatékonyabb szervízszolgáltatást.

Bosch

Bosch

Robert Bosch feltalálóként és cégalapítóként az ipari fejlődés egyik úttörője volt. A termékekkel és találmányokkal szembeni igényessége a technikát az emberek napi szükségletei és kívánságai kielégítésének szolgálatába állította. Jelmondatként megfogalmazta: 'Inkább pénzt veszítsünk, mint bizalmat.'Akkoriban, akárcsak manapság a 'megújuló márka' néven ismert Bosch az egyszerűségre, könnyű kezelhetőségre helyezte a hangsúlyt, hosszú élettartamú, megbízható készülékekkel igyekezett kényelmesebbé tenni a felhasználók életét.

Bosch mosógép

Bosch mosógép

Cégünk a Bosch és Siemens márkák hivatalos márkakereskedőjeként, háztartási gépek kereskedelmével és szervizelésével foglalkozik. Nálunk a piaci ár alatt talál kiváló minőségű termékeket, szakszerű tanácsadással kiegészítve.

Tuti menü