Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szerviz (Budapest) képes leírás - Mosógép.tlap.hu
részletek »

Szerviz (Budapest) - Mosógép.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: mosogep.tlap.hu » Szerviz (Budapest)
Keresés
Találatok száma - 22 db
AAB szervíz mosógép szerelés

AAB szervíz mosógép szerelés

A Budapesten és vonzáskörzetében működő Aab Szerviz 1998-ban alakult meg és indította el mosógép, mosogatógép, hűtőgép, szárítógép, klíma és ipari gépek javításának, szervizelésének szolgáltatását. Cégünk tehát több mint 10 éve van jelen Magyarországon a háztartási és ipari gépek szervizelésének piacán. Ezen idő alatt megtanultuk, hogy hosszútávon kizárólag megbízható, magasan képzett, gyakorlattal rendelkező szerelőkkel lehet a javításokat elvégezni, ezért cégünk különleges hangsúlyt fektet a szelelői csapat szakembereinek megválogatására, a szakemberek továbbképzésére. Működésünk során a háztartási cikkek összes gyártójának, összes terméktípusát megismertük és javítottuk már.

Alimán Gyula mosógép javítás

Alimán Gyula mosógép javítás

Alimán Gyula vagyok, 15 éves szakmai gyakorlattal és 10 éves szervízmúlttal. Vállalom mosógépek összes típusának javítását kedvező áron, 1 év garanciával. Mosógépét nagyjavítás esetén szükség szerint elszállítom. Budapesten és vonzáskörzetében Nonstop kiszállás!!

Apja Fia Mosógépszervíz javítás

Apja Fia Mosógépszervíz javítás

Bárminemű mosógép meghibásodásával bátran fordulhat hozzánk. Minden típusú mosógép javítása esetén rendelkezésére állunk, legyen szó általános állapotfelmérésről, szakszerű javításról vagy szerelésről. A legtöbb javítást általában aznap el tudjuk végezni, azonban előfordulhat, hogy némelyik szükséges alkatrészt csak másnap, vagy a következő munkanapon tudjuk beszerezni, emiatt előfordulhat, hogy egy-egy mosógépszerelés a következő hét első napjára csúszik. Ám nagyrészt elmondható, hogy a mosógépszerelések nagy része egy nap alatt elkészül, s rögtön a helyszínen - nem igényel többszöri kiszállást. Igény szerint a mosógépszerelést előre egyeztetett fix időpontban is elvégezzük.

Árvai szervíz javítás értékesítés

Árvai szervíz javítás értékesítés

Cégünk fő tevékenységi körei közé tartozik a háztartási készülékek javítása és értékesítése rövid határidővel az Ön otthonában. Hűtőszekrények, fagyasztók, hagyományos keverőtárcsás mosógépek, centrifugák, automata mosógépek, mosó- szárítógépek, szárítógépek, mosogatógépek, bojlerek, sütők, főzőlapok, mikrohullámú sütők, gáz, villany és kombinált tűzhelyek javítása.

Délpesti szervíz

Délpesti szervíz

Javítás akár este vagy hétvégén is! Ingyenes kiszállás mosógépjavítás esetén, a helyszíni javítás lehet délelőtt, délután, este, hétvégén is, minden mosógépszerelésre, alkatrészre 1 év garanciát vállalok. A megrendelések nagy részét még a bejelentés napján teljesítem, automata mosógépek szinte összes típusát javítom. 15 éves mosógépszerelő, mosógépszerviz tapasztalat, mosógépjavítás az Ön otthonában. Gépét nem viszem el, hiszen a gyakoribb típusokhoz, hibákhoz van nálam alkatrész. Mosógépszereléshez általában nem kell kétszer mennem, mosógépeket leggyakrabban azonnal megjavítom.

Dormán László szerelő

Dormán László szerelő

Minőségi mosógépszerelés olcsón. Tapasztalt nagy gyakorlattal rendelkező mosógépszerelő által. Szerelés, javítás, alkatrészcsere. Vállalom Délpest, Vecsés és Gyál területén lévő automata mosógépek javítását.

Elektro-Komplex

Elektro-Komplex

Cégünk az Elektro-Komplex Kft, 1992-ben alakult, háztartási gép javítás céljából. A Magyarországon forgalmazott összes típust javítjuk (a teljesség igénye nélkül: Ariston, Indesit, Whirlpool, Siemens, Bosh, Ardolux, Gorenje, Fagor, Hajdusági, Electrolux, Zanussi, Miele). Kiszállás időpont egyeztetés alapján történik. Ha problémája van, vagy csak tanácsra van szüksége, hívjon bennünket bizalommal!

Etele Szerviz

Etele Szerviz

Cégünk 1998-ban alakult Etele Szerviz Kereskedelmi és Szolgáltató Kft néven. Műszerészeink már ekkor több éves tapasztalattal rendelkeztek. Fő tevékenységünk, elektromos háztartási gép javítása volt, ami az idők folyamán, alkatrész, tartozék, készülék forgalmazásra is kiterjedt. Vállalunk ezen kívül könyvelést, adótanácsadást és kisebb asztalos munkákat, karbantartást.

Fix-R

Fix-R

A Fix-R Szerviz Kft. fő tevékenysége, háztartási készülékek szervizelése. Hivatalos márkaszervize vagyunk vezető minőségű háztartási gép, gyártó vállalatok magyarországi képviseletének. Szervizünk szerződött partnerei minden háztartási készülékének javítását vállalja, legyen szó kis háztartási gép, vagy híradástechnikai készülékekről. Klíma felszerelést, üzembe helyezést is vállalunk.

Hirdetés
Gépipari Elektromos

Gépipari Elektromos

A Gelkát, más néven Gépipari Elektromos Karbantartó Vállalatot 1960-ban alapította a Kohó- és Gépipari Minisztérium a kormány Gazdasági Bizottságának döntése alapján. Feladata volt, hogy az előtte működő Ravel (Rádió Vételtechnikai Vállalat) jogutódjaként, valamint az addig önállóan működő gyári márkaszervizeket egyesítve lássa el az elektromos tartós szükségleti cikkek garanciális, illetve garanciaidőn túli javítását, karbantartását. A vállalat a következő két évtizedben virágzásnak indult.

K.K. szerviz

K.K. szerviz

Szervizünk vállalja rövid határidővel az Ön otthonában mosógépek, mosogatógépek, mosó- szárítógépek, szárítógépek, bojlerek, villanytűzhelyek, sütők, kerámialapok, mikrohullámú sütők javítását szervizelését. A kisebb készülékeket (porszívókat, mikrohullámú sütőket, takarítógépeket és egyéb kis háztartási gépeket) javításra leadhatja.

Kárpáti szervíz

Kárpáti szervíz

Budapesten az egyik legrégebbi háztartási gép szerviz tulajdonosaként vallom, hogy csak becsületesen, korrektül, szakmailag felkészülten lehet hosszú távon megmaradni. E szemlélet alapján válogattam meg kollégáimat is.

Kozák Gábor

Kozák Gábor

Minden mosógépmárka javítását vállalom! Aeg, Siemens, Bosch, Elektrolux, Zanussi, Whirpool, Ignis, Samsung, Lg, Hoover, Energomat, Hajdu, stb. javitás a helyszinen, nagy tapasztalattal. Gyorsszervíz, garanciával hétvégén is 4 órán belül! Budapest és környéke. Budapest területén belül díjtalan kiszállással.

Márkaszerviz kereső

Márkaszerviz kereső

A markaszerviz.hu oldal abból a célból jött létre, hogy a különböző márkaszervizeket egy helyen megtalálhatóak legyenek. Az oldalon a neves autógyártók, háztartási gépek gyártói stb mind megtalálhatóak.

Megjavítom

Megjavítom

Minden háztartásban előfordul, hogy hónapokig nem ég egy lámpa, vagy nincs felrakva a tükör, vagy csöpög a csap, vagy nyikorog az ajtó, mert egy két perces munkára több idő maga az előkészület, mint a munka. Vállalom a házban, lakásban előforduló kisebb szerelési munkák elvégzését, szakértelemmel, garanciával.

Mihi

Mihi

Mihálka István mosógépszerelő, mosogatógép szerelő, hűtőgépszerelő már több mint 20 éve a szakmában. 2002-2006 májusig a Fagor kizárólagos budapesti márkaszervize voltunk, valamint a magyarországi központi alkatrész raktára. Képzett, gyakorlott műszerészekkel állunk a megrendelőink rendelkezésére.

Mosógép

Mosógép

Ha mosógépe meghibásodott, hívjon minket, hogy a hibának mihamarabb vessünk véget! Nem kell várnia napokat és heteket, mert a mosógépet még a helyszínen górcső alá véve megnézzük, mi is a helyzet. A mosógépszerelő dolga pedig az, hogy a hibát meg is javítsa, így ha az gyorsan orvosolható, lehet, már egy óra múlva újra forog a mosógép dobja!

Tuti menü